Задържаха седем старозагорци за дрога

11:59, 06 юли 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо седем старозагорци са задържани за наркотици, съобщиха от полицията.

В събота в 15.55 часа на ул."М-р Т. Кавалджиев" в Стара Загора, полицейски екип  спрял за проверка 27- годишния А.Б. и 28- годишните П.П. и В.Н. и тримата от същия град. В хода на проверката А.Б. предприел бягство по ул. "М-р Т. Кавалджиев ", в посока юг, но е задържан от полицейските служители.

При извършен обиск, в десния чорап на А.Б. е намерено и иззето, полиетиленово топче, съдържащо бяло, кристалообразно наркотично вещество, около 1 грам.

Тримата са задържани за срок до 24 часа във Второ районно полицейско управление.

Ден по-рано още четирима старозагорци са вкарани в ареста за дрога. При специализирана полицейска операция по линия “Наркотици” е извършено претърсване на жилище на ул. "Берое",  обитавано от М. К., на 29 г. В същия момент в дома се намирали и  Д. Н. на 19 г. , Н. П. на 24 г. и Х. Г. на 25 г., всички от Стара Загора.

При обиска в апартамена е намерен и иззет 1 боеприпас за огнестрелно оръжие,  а при извършен личен обиск у Х. Г. е намерено и иззето найлоново пликче, съдържащо 4 топчета, суха, зелена тревиста маса, която при тестване реагира на марихуана.

Четиримата са задържани във Второ районно управление.

И по двата случая са образувани досъдебни производства, уточниха от полицията.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама