Социалистите одобриха кандидатите за кметове на Стара Загора, Чирпан и Раднево

17:32, 26 юли 15 / Политика 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националният съвет на БСП одобри с пълно мнозинство кандидатурата на неврохирурга д-р Стефан Шишков за кмет на Стара Загора, съобщиха от Областния съвет на БСП.

Пред лидера на партията Михаил Миков старозагорският кандидат е споделил, че се очаква много силна и полезна кампания. „Опонентът е млад и динамичен, но нашата цел е да покажем тежестта на лявата алтернатива. Ще работим за победа, но не само кметският вот е важен. Целта на БСП е да промени и Общинския съвет”, категоричен е д-р Шишков.

Националният Съвет е одобрил и кандидатурите за  кметове и на общините Чирпан и Раднево, избрани на заседания на местните конференции.

За община Чирпан утвърдената кандидатура е на досегашния кмет  Кичка Петкова, която бе фаворит на социалистите  за втори мандат, заради изпълнените ангажименти  към гражданите.

Националното ръководство потвърди и решението на БСП  в Раднево. Социалистите гласуваха на своята 21-ва общинска конференция кандидатът  за кмет на общината да бъде независимият 54-годишен  хирург д-р Владимир Желев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама