Бойко Борисов: След три месеца отново ще внесем Закона за борба с корупцията

19:42, 03 сеп 15 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„След три месеца отново ще внесем Закона за борба  с корупцията по високите етажи на властта в парламента. Днес успокоих госпожа Кунева. Ще направим необходимите корекции , някои членове трябва да се изпипат и ще го направим така, че да получим подкрепа и от Патиротичния фронт и АБВ. Ако се справим добре и законът стане още по-добър, защо пък да не го подкрепи и опозицията”, коментира днес премиерът  Бойко Борисов в казанлъшкото село Овощник.

Той пристигна за откриването на ремонтираната градска пречиствателна станция за отпадни води (ГПСОВ) на Казанлък. На церемонията присъстваха още  министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, кметът на Казанлък Галина Стоянова и др.

Борисов обясни още, че всички кметове са му равни, той им е премиер и няма да ги дели, независимо от предизборната обстановка.

„Екологията е много важна за хората, разказвали са ми какво е било тук преди ремонта на пречиствателната станция. Това откриване не е предизборно, сега завършиха проекта, е да не я откриваме ли”, каза още премиерът.

Той призова кметове и министри да работят още повече и до края на годината да бъдат усвоени 94-95% от еврофондовете.

„ Ако съм закъснял малко, то е било за рабатоа, а не за забавление. А и „Фалконът” не лети, абе, лети, ама не пада колесникът”, пошегува се Борисов.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама