Двама берат душа след катастрофа в Кънчево

13:07, 05 дек 15 25 630 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама младежи са в болница с опасност за живота след катастрофа в казанлъшкото село Кънчево, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал снощи около 21.10 часа в  Кънчево. По ул."Искра", в посока изток - запад, се е движил лек автомобил "Опел Тигра" управляван от И. П., на 26 г., от село Ръжена. На 50 м преди кръстовището с ул."9-ти септември", поради движение с несъобразена скорост, водачът губи контрол над автомобила, който излиза в ляво по посоката на движението и се блъска в метална врата на дворно място.

В резулт на удара водачът получава пневмоторакс и счупени трети и шести шийни прешлени. Откаран е в УМБАЛ «Проф. Стоян Киркович» в Стара Загора с опасност за живота. Возещият се на предна дясна седалка мъж на 23 г. получава хематом в мозъка и счупен трети шиен прешлен и също е откаран в Старозагорската болница, с опасност за живота.

Возещият се на задна дясна седалка  26 годишен мъж получава разкъсно-контузна рана на ляво коляно. Обслужен е в Центъра за спешна помощ в Казанлък и е освободен за домашно лечение.

Поради получените травми водачът на автомобила не е бил в състояние да бъде тестван с техническо средство за употреба на алкохол. Взета му е кръвна проба за анализ.

По случая е образувано досъдебно производство

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама