Разпитват свидетели на побой в Раднево

07:19, 03 май 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продължават разпитите на участници и свидетели в сбиването в центъра на Раднево вчера, съобщиха от полицията. Разследването продължава. Образувано е досъдебно производство по случая.

Спор за отнето предимство между водачи на два автомобила предизвика сбиване насред центъра на миньорския град вчера около 14. 30 часа. Шофьорите, които се познават, си разменят словесни закани.

Напрежението нараства, след това пристигат две коли с роми, които носят метални тръби и ножове. Те се нахвърлят върху младежите от едната кола и започват да ги налагат. Едно момче е наръгано с нож, друго бито с колове, трето ритано.

Побоят става пред очите на десетки свидетели. Намесва се пазнат на биячите, който успява да намали напрежението. Пристига полиция и скандалът е потушен.

Пострадалите са откарани и настанени в Радневската болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио. По-късно те са транспортирани до УМБАЛ "Проф. Стоян Киркович" в Стара Загора. Опасност за живота им няма.

Засиленото полицейското присъствие в ромския квартал "Кантона" продължава и днес, уточниха от полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама