Диана Михалева оглави Младежкото обединение на БСП в Стара Загора

16:30, 23 юни 16 / Политика 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Диана Михалева е новият областен лидер на Младежкото обединение в БСП Стара Загора, съобщиха от Областния съвет на партията.

Тя е избрана с явен вот на заседание на младите социалисти от областта, които отчетоха трети мандат от структурирането на Обединението. Те анализираха дейността си и обсъдиха проблемите и добрите практики през отчетния двегодишен  период.

„На БСП е нужна нова енергия, инициативност и подкрепа. Новата политика на лидера Корнелия Нинова ще се реализира, когато бъдете активни и създадете силни младежки структури по места”, каза Васил Самарски, областен председател на БСП Стара Загора. Той пожела на младежите воля за работа и им обеща своята подкрепа. Самарски призова към отговорност и следване на политиката на националното ръководство, за да успее БСП на президентските избори.

Досегашният лидер Климент Пенчев, навършил  своята младежка възраст, направи отчет на постигнатите резултати през неговия мандат и пожела на новоизбраното петчленно ръководство  успешни кампании. За зам.-председатели на  Областния съвет на Младежкото обединение бяха избрани Мария Бресковска-Стоянова от Казанлък и Златина Иванова от Опан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама