Калоян Петров ще ръководи ДБГ в Стара Загора

10:15, 01 авг 16 / Политика 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Калоян Петров е новият областен координатор на Движение България на Гражданите (ДБГ) в Стара Загора. Той е избран на областно събрание и утвърден на Националния съвет на ДБГ. До неговия избор се стигна след като досегашният координатор Димитър Чорбаджийски подаде оставка, заради несъгласие с ръководството на ДБГ.

Калоян Петров е член на Движението от началото на 2014 г. В края на същата година той създава първото младежко обединение на ДБГ в страната в Стара Загора. През 2015 г. е избран за заместник- председател на Националното младежко обединение, а в Стара Загора работи като  зам.- областен координатор. На 25 години, маркетолог по професия, от 4 години се занимава с частен бизнес.

„Пред мен стоят първо организационни задачи. Ще се срещна вече като областен координатор с колегите от другите партии от Реформаторския блок, ще осъществя среща и с лидерите на другите политически партии в Стара Загора област. Ще се концентрирам върху единството на Блока и продължаване на процеса на разрастване и ярко присъствие на ДБГ в живота на областта и страната”, коментира новият координатор.

 „Имам сили, готов съм да работя и да нося отговорност. Като млад човек съм екипен играч, консенсусен, но и борец  в името на каузи. Ще се доверя и на хората с опит в целия Реформаторски блок и тези от Гражданския съвет. Целите ни са общи”, допълни Калоян Петров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама