Старозагорката Гергана Проданова е убита близо до дома си

09:35, 26 авг 16 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията продължава да издирва за доказателства за смъртта на 38-годишната старозагорка Гергана Проданова, съобщава www.exeterexpressandecho.co.uk.

Служителите на реда претърсват района, където бе открито тялото й миналата седмица.  То бе намерено в близост до железопътните линии, откъдето минава пътят от работата към дома и  пресича жп линията  на една миля от жилището на жената. Тя е видяна за последно на 4-ти август в 20.18 часа на път за вкъщи.  Гергана Проданова бе обявена за издирване на 8-ми август, след като не се е явила на работа в хотел „Свети Давид” в Ексетър.

Според  полицията разследването не е приключило и криминалистични търсения продължават. Те са фокусирани върху мястото, където е намерено тялото и района около дома на Гергана.

Тялото на Гергана Проданова бе открито на 16 август следобед. Това е станало при претърсване на района около жп линиите. Полицаи и съдебни медици са го открили в запустяло място. Започната е аутопсия.

За убийството на Гергана бе обвинен 42-годишният Костадин Костов от Стара Загора. Той вече се е явил пред съда в Ексетър и казал, че е невинен. Делото е изпратено на Кралския съд. Разпитът там ще бъде в 10 часа на 15 септември.

Съдът в Ексетър отказа да го пусне под гаранция и Костов остава в ареста поне до 14 септември.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама