Подариха празник на децата в Казанлък

15:27, 28 авг 16 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Празник на децата в Казанлък подариха днес от Общината. Забавленията са част от проявите в рамикет на Празниците на тракийските царе 2016.

В парк „Розариум“ бяха оформени детски кътове за занимания на малчуганите – сцена с песни и танци, стрелба с лък, тенис на маса, занаяти, детски рисунки, рисуване по ръчички като бодиарт за по-малките, йога за всички възрасти и много други.

Музикалната сцена бе заобиколена от изложба с най-красивите творби на малки художници от седем поредни национални пленера на тема „тракийско наследство“. Художественият архив е дело на художничката Катя Зографова от народно читалище „Жар – 2002“.

За веселието на децата в последния празничен ден се погрижиха с игри спортен клуб по стрелба с лък „Рапорт Арчъри“, клуб по тенис на маса „Розова долина“ – Казанлък, клуб по йога „Усмихнато цвете“ с ръководител Светла Лазарова. Анелия Стойчева АНТЕО предложи разнообразни анимации за малчовците. Народно читалище „Възродена искра -  2000“ участва с школата по рисуване „Ренина“ с ръководител Ренина Лекова и клуб по Зумба с инструктор Гергана Начева. Популярни мелодии за гостите в „Розариум“ изпълниха деца от вокалните групи на Стефка Денева, Мариана Мъгева и Надя Тончева. Сръчността и въображението провокираха представителите на Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама