164 са свободните места в Тракийския университет в Стара Загора

13:29, 02 сеп 16 25 1070 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 164 са свободните места за студенти в Тракийския университет в Стара Загора. Оттам съобщават, че желаещите да ги заемат могат да кандидатстват с бележка от изпит в други университети. Кандидатства се с оценка от успешно издържан (оценка поне 3,00) през текущата година кандидатстудентски изпит, тест или държавни зрелостни изпити (съгласно посочените за съответната специалност в кандидатстудентския справочник).

Най-много са местата за редовно обучение по специалността „Зооинженерство”-26, още 21 студенти за задочно обучение по тази специалност търсят от Университета.

За специалността „Рибовъдство и аквакултури” свободните места са 27, от които 16 за редовно обучение и 11 за задочници.

Търсят се и 18 желаещи за изучават „Агрономство” като редовни студенти. За еколози има 13 честа за редовно обучение и само едно за задочници. Още 14 студенти могат да се запишат редовно обучение по специалността „Аграрно инженерство”.

В Педагогическия факултет има най-много места за новата специалност „Педагогика на обучението по информационни технологии”-15 за редовни студенти.  За желаещи да изучават „Предуичилищна и начална училищна педагогика” местата са 4 за редовно обучение.

Има и осем свободни места за „Социална педагогика”, от които пет са за задочно обучение.

Във Филиала в Хасково могат да се запишат двама студенти за редовно обучение за акушерка, а в медицинския колеж в Стара Загора има 11 свободни места за редовно обучение по специалността „Гериатрични грижи”.

Днес в Тракийския университет се провежда допълнителен  тест по биология и изпит по обща култура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама