Генерал Румен Радев идва на среща в Стара Загора

14:21, 08 сеп 16 / Политика 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът за президент генерал Румен Радев, издигнат от БСП,  ще се срещне със симпатизанти от Старозагорска област в неделя, съобщиха от Областния съвет на БСП.

Генералът пристига в  Града на липите по покана на Инициативния комитет, подкрепящ кандидатурата му. В Стара Загора бе създаден първият инициативен комитет, чиито учредители застанаха зад личността на генерал Радев. В него влизат над 25 изявени старозагорци в сферата на  образованието, спорта, националната сигурност и отбрана, културата и здравеопазването.

Те заявяват, че застават зад кандидатурата на ген. Румен Радев за президент, водени от разбирането, че на България и българското общество са им нужни: връщане на авторитета и силата на президентската институция; единение на нацията около стожер, който да е гарант за стабилността на политическите процеси вътре в страната; балансирана и уравновесена фигура, която да отстоява националния интерес в променящата се геополитическа конфигурация.

След това такива комитети бяха създадени в Казанлък и Чирпан.

Срещата с гражданите от област  Стара Загора, симпатизанти и членове на БСП, ще се състои в неделя от 18 часа в залата на Държавна Опера Стара Загора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама