Общинските съветници умуват по казуса „Бедечка” в Стара Загора

07:31, 29 сеп 16 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старозагорските общински съветници ще обсъждат днес предложението на кмета Живко Тодоров за промяна на устройствените планове по отношение на парк „Бедечка”. Казусът около парка раздели обществеността в Стара Загора. Очаква се в залата да присъстват представители на групата „Запазете Бедечка”.

Общо 74 точки ще разгледат местните старейшини на днешната сесия. Те трябва да взмат решение за удостояването със званието „Почетен гражданин на Стара Загора”, чрез гласуване измежду пет кандидатури. Друго важно решение е за името на новия парк в града, предложението на администрацията е той да се казва „Артилерийска слава”.

Съветниците ще гласуват промени в Наредба за пазарите на територията на Община Стара Загора,  Наредбата за определянето и администрирането на местните данъци на територията на община Стара Загора, Наредбата за условията и реда за финансово подпомагане на проекти на неправителствени организации, кметове и сдружения на граждани.

Ще се обсъжда и актуализирана бюджетна прогноза за местните дейности на община Стара Загора за периода 2017 – 2019 година, както и информация за изпълнение на бюджета на Общинта за средства от Европейския съюз към 30.06.2016 година.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама