За да ви открият по-лесно клиентите – firmenkompas.bg

15:56, 19 окт 16 25 558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За да ви открият по-лесно клиентите, включете фирмата си в най-големия и достоверен фирмен каталог в България – firmenkompas.bg. Така ще се присъедините към над 60 000 фирми, които вече имат електронни визитки в него.

Порталът е направен както да е полезен за перфектна реклама на бизнеса ви, така и да е удобен за хилядите потенциални клиенти, които посещават сайта всеки ден.

Във всеки фирмен профил има пълното име на фирмата, адреса, имейла, сайт,, както и карта с точни координати. Специалната опция е хаштагове по основните характеристики на компанията, по които лесно всеки клиент може да открие бизнеса ви. Има и възможност за поставяне на рейтинг от една до пет звезди.

Ако искате допълнителни опции, може да се свържете с firmenkompas.bg на електронната поща [email protected], както и на телефона 02 437 2239.

Всички фирми в каталога имат индексация в търсачката Google, като по този начин те лесно могат да бъдат открити при търсене в интернет мрежата от клиентите.

Потребителите на портала могат безплатно да го използват, за да намерят необходимото – по услуга, по бранш, по град, или директно по име на фирма.

За повече информация, може да ни потърсите и във фейсбук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама