Цецка Цачева и Пламен Манушев гостуват в Старозагорско

14:52, 24 окт 16 / Политика 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще гостуват в Старозагорска област на 26 октомври. В 9.30 часа в сряда Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с представители на бизнеса в Казанлък, а по-късно ще открият реконструирано междублоково пространство на  ул. „Хемус“№1.

В 11.15 часа тримата ще разговарят с жителите на Мъглиж в Дневен център „Зорница“, а половин час по-късно ще открият Информационен център в града.Среща та със служители и работници на фирма „Булметал“ АД в Гурково е от 13.15 часа. В 15.00 часа кандидат-президентската двойка ще посети Раднево. В 16.15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще гостуват в  старозагорската фирма „Медина мед“, заедно с Емил Христов, общински ръководител на ГЕРБ и председател на ОбС Стара Загора. Разговорът с шофьори от таксиметровите фирми в Стара Загора, ще се проведе от 17.00  часа на служебен паркинг на стадион „Берое“.  

От 18.30 часа на площада пред община Стара Загора, /при лошо време – в спортна зала „Иван Вазов“/ Цветан Цветанов ще представи кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта, който започва след това, ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама