Цецка Цачева в Казанлък: Ще настоявам за равни условия за едрия и средния бизнес

14:39, 26 окт 16 / Политика 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Като президент и вицепрезидент на България с Пламен Манушев ще настояваме за равни условия за развитие на едрия и средния бизнес – това е наш приоритет. Важен фактор за бизнеса е политическата стабилност. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева на среща с представители на местния бизнес в Казанлък. По думите й новият Закон за обществените поръчки е силна гаранция за равнопоставеност. „Вярвам, че новите заложени механизми за контрол ще доведат до преодоляване на корупционните схеми”, обясни Цецка Цачева. Като свои приоритети тя определи създаването на благоприятни условия за бизнеса и благоприятна данъчна среда.  „Политическата стабилност е най-важният фактор за развитие на бизнеса, стабилни доходи и привличане на инвестиции“, подчерта кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Манушев.

„ Над 7 млн. лева се отпускат от правителството  за нуждите на болници в страната. Друга много добра новина от днес е, че пенсионерите с доход до 300 лева ще получат коледни надбавки от 40 лева. Така ще бъдат подпомогнати над 1,2 млн. пенсионери. Като президент и вицепрезидент, ние с Пламен Манушев, ще насърчаваме всички политики на институциите и на местните власти, които работят в интерес на хората”, каза още Цачева по време на откриването на реконструирано междублоково пространство в Казанлък.  За саниране ще се осигуряват по 1 млрд. лв. годишно, а 223 млн. лв. повече ще има догодина за образование.  „ Ще работим за единна, образована и просперираща нация“, категорична бе Цецка Цачева.

 „Подкрепата на толкова много хора ни дава надежда, че за първи път в историята на България ще изберем първата жена президент. Няма да ви предадем, ако получим вашето доверие“, допълни кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама