Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Нуждаем се и от подкрепата на президента

08:52, 27 окт 16 / Политика 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ще подкрепя Цецка Цачева, защото я познавам добре. Тя е човек с морал, човек с добро сърце. Сигурно има много експерти в държавата, които разбират от политика, но на тях им липсва човещината. Знам, че Цачева я притежава и затова ще я подкрепя с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември”, каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров пред граждани на среща с кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев в Стара Загора. Той обясни пред присъстващите в зала „Иван Вазов”, че развитието на общината е пряко свързано със стабилността на правителството на Бойко Борисов. „Трябва да продължим да работим за това градът ни да става все по-добър и успешен и да продължим да се изкачваме в класациите на европейските градове. Нуждаем се и от подкрепата на президента“, заяви Тодоров.

 „Аз искам да видя да се развиват всички региони на България, така както се развива Стара Загора. Българските граждани трябва да работят за просперитета на своите населени места. За да се случи това, трябва да продължим да следваме пътя на Европа, трябва да продължим със балансираната и активна външна политика, основана на националния ни интерес“, каза Цецка Цачева. „Никога не съм делила хората и общините. Гражданите на България със своите различни етноси и вероизповедания дават многообразието на нацията. За мен приоритет е обединението на народа, защото в това е силата ни“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

 „Корабът ни не трябва да губи посоката си, трябва да продължим да вървим наравно с европейските народи. България трябва да остане стабилна, мирна и просперираща държава“, пожела Пламен Манушев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама