Пастир наръга колега в Овощник

11:50, 27 окт 16 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
48-годишен мъж е наръгал колегата си, съобщиха от полицията. Сигнал за намушкан с нож мъж е получен вчера в Районното полицейско управление в Казанлък. Инцидентът станал в района на кравеферма, намираща се в близост до казанлъшкото село Овощник.

Дошлите на място полицаи установили, че пострадалият е 61-годишният Димитър С., който е откаран в Центъра за спешна помощ в Казанлък с прободни рани в областта на корема и кръвозагуба, с опасност за живота.

Задържан е извършителят на деянието - Иван Й., на 48 г. от Овощник. Той е отведен в полицията, а по-късно е настанен в Държавната психиатрична болница в  Раднево. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на причините за инцидента продължават.

Според очевидци 48-годишният Иван изпаднал в пристъп на ярост и наръгал с касапски нож в корема колегата си, докато разговаряли до оградата на кравеферма, където работели като пастири.  После захвърлил ножа и избягал в близката гора. Полицаите обаче го намерили и го откарали в Раднево. Според хората от Овощник,  никой в селото не подозирал, че има  психично заболяване. Имал нормално семейство, не бил конфликтен и посегателството изненадало всички.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама