Цецка Цачева в Раднево: Ще насърчавам взаимодействието между бизнеса, науката и образованието

16:25, 28 окт 16 / Политика 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Децата ни трябва да излизат от учебните заведения не само с дипломи, а със знания и умения. Бизнесът трябва да бъде част от учебния процес. Като президент аз ще насърчавам взаимодействието между бизнеса, науката и образованието“, каза в Раднево кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева. Тя откликна на молбата на млади хора, които присъстваха на срещата, за съдействие за откриване на филиал на Минно-геоложкия институт в Раднево.  Цецка Цачева пое ангажимент да проведе разговори по темата с отговорните институции.

Кметът на Раднево Теньо Тенев пък подчерта, че през 2013 г., при управлението на БСП, общината е била на ръба на фалита, заради неизплатените средства по концесионния договор между "Мини Марица-изток" и Министерството на икономиката. Тенев подчерта, че Общината не е фалирала, благодарение на ГЕРБ, защото въпросът е бил разрешен от правителството на Бойко Борисов.

„Трябва да гарантираме сигурността и стабилността на страната с избора си за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, заяви Цветан Цветанов, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията. По думите му, това е силният тим, който ще гарантира, че всяко населено място в България ще продължи смело напред в развитието си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама