Каракачанов в Стара Загора:Единственият ми началник е българският народ

19:15, 29 окт 16 / Политика 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„ Президентът има достатъчно правомощия, стига да иска да ги използва, да не е зависим от партийни началници или началници от чужбина. Имаш ли началници – няма как да си вършиш работата. Единственият началник, когото признавам, е българският народ”, каза в Стара Загора Красимир Каракачанов, кандидатът за президент на „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО".

„Когато президентът поиска да постави един въпрос, няма как да не бъде чут от нито една институция. Може да постави въпроса пред Правителството и всички парламентарни групи. Ако те се направят на луди, той има право на обръщение към нацията. И ако мен, като президент, не ме чуят, аз съм готов да изкарам хората на улицата”, категоричен е кандидатът с бюлетина номер 19. 

Според Красимир Каракачанов България трябва да има нова политика по отношение на бежанците. 

„Като държавен глава ще инициирам политика на недопускане на бежанци в страната.  Последните данни, с които разполагам сочат, че в участъка от Резово до Малко Търново, всеки ден залавят между 60 и 100 нелегални мигранти.  Политиката трябва да бъде за недопускане на тези хора. Границата трябва да се охранява, но не в дълбочина от 1-2 километра, а охраната да бъде на самата граница. Политика на отблъскване, включително и използване на сила. Всеки един, който е преминал нелегално границата трябва да бъде санкциониран, защото това е престъпление. Не казвам да ги вкараме в затвора, а да не ги допускаме. Тези, които вече са влезли, трябва да бъдат настанени в общежития от затворен тип, извън населените места”, категоричен бе патриотът. По думите му не трябва да се дава постоянен статут на бежанци. Те трябва да получават временен статут. Голяма част от тези хора не са сирийци, а афганистанци. Едва 5% от тях са грамотни.

„Не трябва да се провежда политика на заселване, защото ще стане като в Западна Европа. Стотици хиляди, които не се интегрират и използват терористични средства, за да си налагат идеите”, убеден е кандидатът за президент.

Пред старозагорци той зяви още, че гражданите трябва да гласуват, защото е по-добре да се опиташ да промениш съдбата си, а не да я проспиш пред телевизора с поредния турски сериал. Време е да се избере истински патриот, за да се отстояват българските национални интереси. 

Каракачанов се обяви и срещу етническите партии, защото те са опасност за България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама