Касови бележки от покупки за 23.8 млн. лв. са регистрирани в Старозагорско

14:56, 25 ное 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Остават само две седмици, в които участниците в лотарията на НАП могат да регистрират касовите си бележки и да спечелят телевизор, или голямата награда-лек автомобил, припомнят от Старозагорския офис на Националната агенция за приходите.

Общо 6437 са активните потребители от област Стара Загора в лотарията през месец ноември. За периода участниците от региона са регистрирали над 2 милиона касови бележки, за направени покупки на стойност над 23,8 милиона лева.

Досега в лотарията организирана от данъчните са спечелени: смарт телефони и 40-инчови смарт телевизори, един от които от старозагорка. Голямата награда - чисто нов лек автомобил, предстои да бъде изтеглена преди Коледа.  Касови бележки за участие ще могат да се регистрират до 9 декември 2016 г.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта: kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама