Задържаха военен от Сливен убил баба на пътя край Казанлък

14:50, 09 дек 16 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържан е военнослужещ, който е причинил смъртта на 80-годишна жена, край казанлъшкото село Копринка, информираха от полицията.

Трупът на 80-годишната жена бе открит в канавка на пътя от София за Бургас,  на около 200 м западно от разклона за село Копринка.

В резултат на извършен оглед на местопрозшествието, в присъствието на съдебен лекар, по трупа са установени травматични увреждания. След изготвена съдебно – медицинска експертиза е установено, че причината за смъртта е в резултат на пътно-транспортно произшествие, причинено от неизвестен извършител. По случая в Районното полицейско управление в Казанлък е образувано досъдебно производство.

От проведеното разследване е установено, че извършител на деянието е 42-годишният С.С., военнослужещ от Сливен, който на 02.12.2016 г., около 17.30 часа, при управление на лек автомобил ”Пежо 307” нарушил правилника за движение и предизвикал пътен инцидент, в резултат на което причинил смъртта на 80-годишната жена от Копринка.

Досъдебното производство е докладвано на Окръжна прокуратура Стара Загора и е изпратено във Военно-окръжна прокуратура Пловдив. Вчера С.С. е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама