Търсят надзиратели на наши работници в Португалия

15:39, 11 дек 16 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Португалската фермерска организация Мадре Фрута набира ръководители (супервайзори) за сезон 2017 г., съобщиха от Бюрото по труда. Те трябва да са на възраст между 18 и 45 години, с физическа пригодност и издръжливост. Изисква се завършено минимум средно образование, професионален опит. Задължително е владеенето на добро говоримо ниво на един от следните езици – английски, португалски, испански. Заетостта е сезонна, между 3 и 4 месеца.

Ръководителите ще организират работота на селскостопанските работници – берачи на малини. С предимство са кандидатите с опит в селскостопанската работа и ръководене на екипи в тази област. Основните отговорности и задачи на супервайзорите ще са организация и надзираване на българските селскостопански работници (берачи на малини) в съответната ферма, както и съдействие по време на наемането и обучението на работниците, осигуряване на обратна връзка с работодателя с цел решаването на възникналите проблеми.

Одобрените кандидати ще преминат обучение на работното място през февруари догодина, през това време ще получават 530 евро стажантска заплата. След това ще бъдат назначени на конкретна длъжност с 691.71 евро месечна заплата плюс допълнителни бонуси до 1227 евро.

Търсят се още 250 кандидата за бране на малини на възраст между 18 и 50 години, физически пригодни и издръжливи. Изисква се минимум завършен 8-ми клас, с предимство са кандидатите, които имат опит в бране на меки плодове. Езикови умения: владеенето на английски, португалски или испански език е предимство, но не е задължително условие. Срок на заетостта е за период от 2-3 месеца. Основно месечно заплащане: 618.33 евро бруто. Месечна заплата при отработени допълнителни часове и бонуси до 1068.33 евро бруто. Краен срок за записване: 06.01.2017 г.

Повече информация може да се получи в Бюрото по труда в Стара Загора.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама