Лекари и медицински сестри търсят в Стара Загора

16:29, 26 дек 16 25 912 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Свободни работни меса за лекари и медицински сестри обяви Бюрото по труда в Стара Загора. Търсят се 12 лекари, 12 медицински сестри – спешно отделение и 19 старши медицински сестри. Кандидатите трябва да са с висше образование.

От Бюрото по труда информират още, че испански стопанства от район Палос де ла Фронтера, провинция Уелва ) търсят  600 кандидати за бране на ягоди. Кандидатите трябва да са жени на възраст от 20 до 40 г.,  да имат опит в селскостопанска работа, да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд. Работодателите предлагат брутна заплата в размер на 40,15 евро на ден, като след внасяне на здравни осигуровки и данък общ доход нетното възнаграждение е 38,70 евро на ден. В края на месеца се удържат и социалните осигуровки. Срокът за кандидатстване на желаещите българи да се възползват от офертата е 10.01 2017 г.

Португалски работодатели от Южна Португалия, регион Алграве пък търсят 250 кандидати за бране на малини в оранжерии. Изискват се физическа пригодност и издръжливост, както и поносимост към висока температура.  Заплата: 618 евро - 1068 евро бруто. Срок за кандидатстване - 06.01.2017 г.

Търсят се и 16 ръководителя на селскостопански работници. Основните отговорности и задачи на супервайзорите ще са организация и надзираване на българските селскостопански работници, както и съдействие по време на наемането и обучението на работниците, осигуряване на комуникация и обратна връзка между работодателя и работниците с цел навременно разрешаване на възникнали проблеми. Одобрените кандидати ще преминат обучение на работното място в началото на февруари 2017, по време на което ще получават стажантска заплата в размер на 530 евро месечно бруто. След приключване на обучителния период и назначаване на конкретната длъжност основното месечно заплащане се увеличава на 691,71 евро + допълнителни бонуси. Срокът за кандидатстване е 30 декември 2016 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама