Близо 3000 лв. събраха за деца в нужда в Павел баня

12:22, 30 дек 16 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Събраните средства за деца сираци и деца с увреждания от Коледния благотворителен базар тази година са в размер на 2855 лева, съобщиха от община Павел баня.

Кметът на общината Станимир Радевски изказва благодарността си преди всичко към инициативната група в лицето на Христо Христов, Галин Кънчев, Станислав Генев и техните семейства, заради която това се случва за втора поредна година.

В продължение на девет дни, в студ и в мраз, те бяха на площада в очакване на гостите и гражданите на Павел баня, за да дадат своя дан за каузата. Клиентите не бяха много, може би защото беше твърде студено, но за сметка на това в кампанията активно се включиха коледарите, които дариха голяма част от събраните от коледуването пари за децата.

В дарителската кампания се включиха и Мария Зашева и нейната група за народни танци от Канада, Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство, представители на бизнеса, коледарчетата от Тъжа и Павел баня, взели участие в коледарската вечер на 23-ти, оркестър Минерален извор, които свириха две вечери благотворително, ансамбъл „Детелини” и Злати Златев в ролята му на Дядо Коледа. Не на последно място роля в кампанията има и кулинарната изложба, в която участваха представители на общинската администрация, читалището, пенсионерския клуб и граждани.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама