Четирима се кандидатираха за спортни доброволци в Стара Загора

11:01, 07 яну 17 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима досега са кандидатите в обявения от Община Стара Загора конкурс за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Две момичета и две момчета на възраст 12,13 и 14 години досега са изявили желание да подпомогнат провеждането на кампанията през 2017-та година, за която градът е носител на приза „Европейски град на спорта“. В мотивите си всички те посочват, че обичат спорта и спортуват.

Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща - [email protected],  е 13.01.2017 г.

Конкурсът е за избор на 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Конкурсът ще се проведе на 16.01.2017 г. в Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12:00 ч. до 14:00 ч. Той ще протече под форма на събеседване с комисия под председателството на зам.-кмета Красимира Чахова. В нея участват зам.-кметът Иванка Сотирова и експерти от общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама