Търсят още спортни доброволци в Стара Загора

08:09, 12 яну 17 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 10 са кандидатите в обявения конкурс за доброволци в кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“, остава още един ден до края на срока, информираха от Общината.

Ще бъдат избрани 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които обичат спорта, комуникативни са и имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Конкурсът, под форма на събеседване, ще се проведе на 16 януари в Общинската спортна зала „Иван Вазов“, от 12.00  до 14.00 часа.

Досега шест момичета и четири момчета, на възраст от 12 до 15 години, изявиха желание да подпомогнат провеждането на кампанията през 2017-та година, за която градът е носител на приза „Европейски град на спорта“.

Крайният срок, в който кандидатите могат да заявят своя интерес за участие на електронна поща - [email protected],  е 13 януари включително.

На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка. Родителите на избраните за доброволци, трябва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, във връзка с провеждането на кампанията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама