БСП в Стара Загора започва организация на предизборната кампания

Започва подготовката за предсрочните парламентарни избори в Старозагорско. Снимка:БСП
Започва подготовката за предсрочните парламентарни избори в Старозагорско. Снимка:БСП

Започва подготовка и организация за провеждане на предстоящите парламентарни избори. Това решиха на заседание на Областния съвет на БСП в Стара Загора, съобщиха от партията.

Приета е програма с конкретни действия по месеци за 2017 година, предложена от председателя Румяна Динева. Обсъдени са стъпки, които да изведат общинските структури до по-добри изборни резултати.

В заседанието участваха членовете на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП  Драгомир Стойнев и Кирил Добрев.  Двамата представиха решенията на Националния съвет и предложенията, които ще бъдат гласувани на конгреса на пратията, който ще се проведе на 4-5 февруари т.г.

„Икономика, подкрепа на младите хора, образование, здравеопазване  и сигурност – това са основните теми на Националния план за развитие на България с конкретни мерки за управление и излизане от кризата”, обясни алтернативната стратегия на БСП Драгомир Стойнев с примери за промяна в съответните сектори. По думите му планът предстои да бъде представен пред българските граждани, за да се запознаят с новия модел на управление, в който икономиката е насочена към създаване на родна индустрия, защита на малките и средните предприятия, насърчаване на млади предприемачи и млади работещи семейства.

„От Конгреса ще стартира кампанията на БСП за парламентарния вот с цялостна визия как трябва да изглежда България след 5-10-15 години. Това е пътят, по който трябва да вървим заедно с гражданите, търсейки тяхната подкрепа и доверие”, каза Кирил Добрев, анализирайки добрите резултати от последните избори в Старозагорска област  и предстоящата работа с избирателите.

Коментари