Обществени възпитатели търсят в Казанлък

09:36, 16 яну 17 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Казанлък обявява  11 свободни работни места за обществени възпитатели  за 2017 година, съобщиха от Общината.

Кандидатите трябва да притежават необходимата квалификация - висше образование (юрист, педагог, психолог), опит, умения и комуникативност при работа с деца. Да имат професионален опит – 2 години, да се ползват с висок морал и добро име в обществото.

Освен това трябва да познават нормативната уредба за работа с деца, с противообществени прояви, нормативната уредба, свързана с корекционно-възпитателната работа с малолетни и непълнолетни деца, както и особеностите   и характеристиките на деца с асоциално поведение, деца с агресивно поведение, конфликтни, с трудности в социализацията и общуването, с девиантно поведение.

Обществените възпитатели извършват индивидуална, корекционно-възпитателна работа с определени от Местната комисия малолетни и непълнолетни деца, взаимодействат с родителите им, инспекторите на Детска педагогическа стая,  училищните ръководства, класни ръководители, педагогически съветници, социални работници, психолози, лекари и специализирани институции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама