Футболистите на ”Берое” ще играят четири контроли на лагера в Кипър

09:15, 23 яну 17 / Спорт 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири контролни срещи ще изиграят футболистите на старозагорския футболен тим  „Берое”  на подготовката  в Кипър. Тя се провежда в курорта Протарас, който се намира между Паралимни и Агия Напа. Времето е слънчево, а температурата около 18 градуса, информираха от ръководството на клуба.

 „Зелените“ вече проведоха  първо занимание на базата на „Еносис“ (Паралини) вчера. Заради пътуването то включваше предимно тонизиращи упражнения и двустранна игра. Карлос Охене и Мартин Райнов тренираха отделно от основната група, за да наваксат с подготовката, а заниманието бе пропуснато единствено от Георги Божилов, който е с травма. Днес отборът ще тренира двуразово.

 „Беройци“ ще останат на кипърска земя до 2 февруари. За това време отборът ще изиграе 4 контролни срещи.

Първи съперник на „Берое“ в Кипър ще бъде полският елитен тим „Лех“ (Познан), а срещата ще се проведе на 24 януари. Три дни по-късно старозагорци ще се изправят срещу друг отбор от Полша – „Висла“ (Плоцк). Третата контролна среща ще бъде на 29 януари, а съперник в нея е руският елитен отбор „УФА“. Последната проверка на кипърска земя е планирана за 1 февруари срещу „Зирка“ (Кропивницкий), които са от елитната дивизия на Украйна. Всички срещи започват в 15 часа.

На лагера в Кипър се готвят: Благой Макенджиев, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Иво Иванов, Венцислав Василев,  Пламен Тенев, Атанас Зехиров, Том, Кохей Като, Борислав Цонев, Карлос Охене, Денислав Станчев, Ерик Почански, Георги Божилов, Мартин Райнов, Жуниор Мапуку, Матеас Делич, Радослав Кирилов и Руси Чернаков. Новото попълнение в отбора Антон Карачанаков ще се присъедини към тима днес.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама