Шест депутатски листи са регистрирани в Стара Загора

07:56, 20 фев 17 / Политика 25 675 Шрифт:
Автор:

Кандидатски листи за народни представители  за 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район за изборите за народни представители на 26.03.2017 г. са регистрирали четири партии, една коалиция и един инициативен комитет, съобщи Теодора Крумова, председател на Районната избирателна комисия (РИК).

Политическа партия „Българско национално обединение“ е регистрирала листа с петима кандидати, водач е Ваня Христова Перпелиева.

За влизане в новия Парламент ще се борят трима от ПП „Партия на Зелените“ с водач Владимир Димитров Николов.

Един кандидат е регистриран от ПП „Движение за радикална промяна Българската пролет“. Това е Николай Марков Василев, който беше и кандидат за кмет на последните местни избори.

Партия „Движение за права и свободи“ регистрира листа със 17 кандидати. Водач е областният председател Халил Реджепов Летифов.

Трима са кандидатите за народни представители  предложени от ПП „Възраждане“ за 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район за изборите за народни представители на 26 март т.г., начело е Пламен Панайотов Пасков.

Регистирана за участие в предсрочните парламентарни избори е и „Коалиция на недоволните”.

Районата избирателна комисия регистрира и Инициативен комитет  за издигане на независим кандидат за народен представител – актьорът Иван Стоянов Матев, в  изборите за народни представители.

От ПП ГЕРБ пък съобщиха, че днес в 14.00 часа областният координатор на партията кметът на Стара Загора  Живко Тодоров ще регистрира в РИК депутатската листа. Вече стана ясно, че тя се състои от 22-ма кандидати, а водач е Емил Христов, председател на Общинския съвет в Стара Загора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама