Смениха зам.-областен управител в Стара Загора

16:44, 20 фев 17 / Политика 25 634 Шрифт:
Автор:

Със заповед на служебния министър-председател Огнян Герджиков за зам.- областен управител на Стара Загора е назначена Румяна Друмева, съобщиха от областната управа. Освободен е досегашният заместник Христо Чаушев.

Румяна Друмева заема поста за втори път. Тя бе назначена за зам.-областен управител през 2005 година, когато областен управител бе Мария Нейкова от НДСВ. Друмева зае поста от квотата на БСП. Тя отговаряше за регионално развитие, устройство на територията и държавна собственост.

Друмева е родена на 17 октомври 1961 г. в Казанлък. Магистър е по специалността „Икономика и управление на промишлеността” от Икономическия университет във Варна.

В периода 1995-1999 г. е председател на Общинския съвет в Казанлък. През 2003-2005 г. е зам.-кмет на Община Казанлък с ресори икономика и строителство. От 2005 до 2009 г. е зам.- областен управител на Стара Загора. След това работи в частна фирма.

Омъжена е, има един син и внуче на 6 години.  

След като преди дни проф. Веска Шошева стана областен управител на мястото на Георги Ранов, последва и смяна на един от заместниците. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама