Нинова към Стойнев: "Стара Загора те очаква, пази работните места в региона"

11:58, 26 фев 17 / Политика 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

"Стойнев, Стара Загора те очаква!", с тези думи председателят на Националния съвет  на БСП Корнелия Нинова се обърна към водача на листата на Коалиция „БСП за България” по време на националното откриване на предизборната кампания  в София.

 "Драгомир Стойнев със своя опит в икономиката и енергетиката ще работи за запазване на спокойствието и работните места в този изключително важен регион", обяви Нинова. 

Драгомир Стойнев бе министър на икономиката и енергетиката в периода май 2013 - август 2014 г. и с неговото управление се свързват редица стабилизиращи мерки в  държавните дружества от комплекса „Марица-изток”, сред които на два пъти увеличаване на цената на въглищата, добивани в „Мини Марица-изток” и проекти за технологично обновяване.

„Идете при хората и им кажете истаната. Центърът на нашата кампания да бъде истината за това управление и истината за нашата платформа. Тръгнете със самочувствие, защото ние първи посочихме водачите си. И те се нагодиха според нас”, поръча още председателят на партията.

По думите й от август м.г. до днес БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея. „Издигнахме Румен Радев за президент и всички тръгнаха да търсят профила на военния, родолюбеца, човека с чест и достойнство. Победихме на тези избори и пристъпихме към следващата стъпка”, каза още Нинова.

„С платформата ни, идеите, решимостта и екипите ни, тръгваме на състезание с една цел – да променим България. Моля, в цялата кампания, във всичките си мисли и действия и след като спечелим изборите, да се водите от едно име – България”, категорична бе Корнелия Нинова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама