Продават търговски център в Стара Загора

07:07, 02 мар 17 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поземлен застроен имот с площ от 3 000 кв. м  е обявен на търг от частен съдебен изпълнител в Стара Загора.

В канцеларията на Районен  съд Стара Загора от 9.00 часа на 06.03. 2017 г.  до 06.04. 2017 г. ще се приемат наддавателни предложения по публична продан на  Търговски център „Киров” за удовлетворяване вземането на Райфайзен банк.

Търговският център представлява сграда с метална конструкция, застроена площ от 1 106, 23 кв. м и с разгъната застроена площ от 1 225, 38 кв. метра. Състои се  от първо ниво включващо: зала за разполагане на ел уреди и инструменти, приемна ел уреди, сервиз машини, сервиз ел уреди, склад, гардероб работно облекло, с душ и тоалетна, котелно и ел табло, с метална стълба за второ ниво.

Второто ниво включва три офис помещения и санитарен възел. В сградата са изградени и вентилационна, климатична /на тавана на първото ниво на сградата са разположени осем броя чилъри за отопление и охлаждане, а на второто ниво са разположени две броя стенни чилъри/ , пожароизвестителна и ел инсталация.

Подобрения в поземления имот: Цялостна бетонова настилка; ограда; бариерен вход с две бариери; охранителна будка за пазач; метална колона с триъгълна метална конструкция за рекламна цел; метален воден резервоар, надземен, тип цистерна.

Началната цена, от която ще започне публичната продан, е 671 040 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама