Въвеждат временна организация на движението за връх Шипка

10:35, 02 мар 17 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По повод честванията на националния празник Трети март и 139 години от Освобождението, се въвежда временна организация на движението към връх Шипка, информираха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Пътят Шипка – Габрово ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства от 22.00 часа днес до 17.00 часа на 3 март 2017 г.

Автомобилите ще се движат еднопосочно от град Казанлък за връх Шипка от 05.00 до 14.00 часа на 3 март. Паркирането на моторни превозви средства ще става по посока на движението по указания на „Пътна полиция”.

Автомобилите ще се движат обратно в посока връх Шипка – град Казанлък след 14.00 часа на 3 март 2017 г.

Препоръчително е след  паркиране, гостите на тържествата да вземат личните си вещи и да не оставят в автомобила ценни предмети, документи и пари. Превозните средства трябва да бъдат заключени.

Придвижването към върха ще се осъществява плътно вдясно по пътното платно, като пешеходците ще трябва да се съобразяват с преминаващите автобуси от организирания транспорт и автомобилите на официалните гости на тържествата. Няма да се допуска водачите, на които са показани  конкретни паркомяста да продължат движението си към върха. Те ще бъдат връщани обратно от следващия полицейски пост, което ще създаде временно затруднение за придвижване на останалите гости на проявата, уточняват от полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама