Любовна драма довела до трагедията в Казанлък  (ВИДЕО)

10:19, 06 мар 17 25 559 Шрифт:
Автор:

Трупове на мъж и жена са намерени в казанлъшкия квартал „Васил Левски”, съобщиха от полицията. Сигнал за инцидента е получен в 6.18 часа тази сутрин.

Районът е отцепен от полиция, на мястото се извършват следствени действия под ръководството на Окръжна прокуратура Стара Загора.

Труповете на 47-годишната Галя К. и на 50-годишният Драгомир К. са намерени в междублоковото пространство в кв. „Васил Левски” в Казанлък. Мястото се намира вблизост до жилището на родителите на Галя.

На зловещата гледка се натъкнал таксиметров шофьор, който веднага подал сигнал в полицията. Труповете на жената и мъжа били едни върху друг.

Според версията, по която се работи, става дума за убийство и самоубийство по лични причини. Двамата живеели повече от 20 години на семейни начала. Имали и 16-годишна дъщеря. Още миналата година решили да сключат брак официално. Даже насрочили и датата.   Само че нещата се объркали, скарали се и сватбата не станала.

Не е ясно защо полицаят е посегнал на любимата си, предполага се, че е било заради ревност. Той е стрелял с личното си оръжие. Преди време се пенсионирал, но останал в системата. Известен е с любовта си към моторите.

Разследването по случая продължава.

[[{"fid":"53756","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Двоен разстрел в Казанлък","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"}}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама