Щилиана Кирева е новата „Мис Берое фенка 2017”

09:12, 09 мар 17 / Спорт 25 541 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приключи конкурсът за избор на  „Мис Берое фенка 2017“ след последно гласуване снощи, съобщиха от футболния клуб. Конкурсът бе възобновен от „Национален фен клуб Берое“ след четиригодишна пауза и премина в два етапа – кандидатстване и избор. Във финалния кръг се включиха 6 претендентки, а гласуването бе в официалната страница на „Берое“ във Фейсбук.

Най-много гласове получи Щилиана Кирева, която събра 705 гласа. На второ място остана Мирела Георгиева с 502 гласа, а на трето се нареди Джесика Минчева с 456.

„Мис Берое фенка 2017“ ще получи официална фланелка с автографи от всички фуболисти от настоящия състав.

Щилиана Кирева е на 24 години  от Стара Загора. От 6 години живее в София. Тази година завършва магистърска степен в Университета по архитектура, строителство и геодезия със специалност „Водоснабдяване и канализация“ . Участничка е в конкурса „Мис Нацинален Отбор 2016-2017 г.“.

Тя споделя, че е почитателка на „Берое” от много ранна възраст. Израснала около стадиона. Посещава футболни  срещи, интересно и е, кипи в играта. Всички от  нейното семейство са запалени по футбола и ходят заедно на мачове.

По думите на Щилиана, мачът, който няма да забрави е през 2013 година – финалът между  „Берое“ и „Левски“ за Купата на България в Ловеч. Тя няма любим футболист от „Берое“. За нея е важно всички да играят със сърце за този отбор.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама