Политиците трябва да се вслушват в гласа на работодателите

08:23, 10 мар 17 / Политика 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хората искат промяна, но да е реална и да им решава проблемите, това искаме ние. Приоритетите, залегнали в управленската ни програма, стъпките за подобряване на здравеопазването, сигурността, енергетиката, за промяната на жизнената среда в градовете ни – те идват от положителен икономически растеж, а не от обещания. Това каза Емил Христо, водач на листата за народни представители на ГЕРБ за Старозагорски избирателен район.

По думите му БСП не носи промяна, а само заблуди на хората. В програмата им няма разчет на нищо, а само опит за домогване до властта на всяка цена за постигането на личните им цели.

Христо заедно със следващите в листата Борис Кърчев, Маноил Манев и Радостин Танев проведоха среща с ръководството и работещите в една от най-големите фирми в Стара Загора, занимаваща се с охранителна дейност „Кремък“.

 „Най-голямото ми очакване към политиците е да подпомагате бизнеса, така както го правихте и досега в Стара Загора, а не да му пречите целенасочено, както се опитват да правят от едни други партийни организации“, категоричен бе Митко Йорданов, собственик на охранителна фирма „Кремък“. По време на срещата стана ясно, че политиците трябва да бъдат близо до хората, както и да се вслушват в гласа на работодателите.

„Преди години, когато идвах при вас за първи път ми беше трудно. Сега идвам обаче с вдигната глава, защoто допринесохме за стопирането на един изключително лобистки закон за охранителната дейност, който имаше реалната вероятност да съсипе много фирми“, каза по време на срещата Манев. Той подчерта, че така се е дало възможност да се работи както трябва, а именно да има диалог при вписването на закони между законодателна власт и бранш.

Кандидатите за народни представители Борис Кърчев и Радостин Танев дадоха подробности за националните приоритети на партията в секторите „Земеделие“ и „Младежки дейности и спорт“. Те обясниха в детайли и какво се е направило в Старозагорско до този момент, както и какво предстои занапред.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама