Всички секции в Старозагорско работят нормално

09:16, 26 мар 17 25 657 Шрифт:
Автор:

Всички Секционни избирателни комисии (СИК) в 27-ми Многомандатен избирателен район - Стара Загора работят нормално, съобщи Тедора Крумова, председател на Районата избирателна комисия (РИК).  Помещенията за гласуване са отворени точно в 7.00 часа и съставите на комисиите са пълни. 299 094 избиратели ще застанат през урните в  486 секции в областта. Шест са подвижните секционни комисии, които ще обслужват хората с увреждания. 

Крумова припомни, че изборният ден започва в 7.00 часа и приключва в 20.00 часа, ако има чакащи, не по-късно от 21.00 часа. Бюлетината се попълва само със син химикал,  в квадратчето на избраната партия се слага знак Х или V, а в дясната част със същите знаци може да се гласува преференциално.

Охраната на изборните помещения на територията обслужвана от ОДМВР Стара Загора, през изминалата нощ протече без инциденти. В 7.00 часа, днес, секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на СИК, информираха от полицията. Общо 549 служители на МВР ще се грижат за нормалното протичане на изборите в областта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама