Готвят пътеводител „Фестивал на розата 2017”

07:00, 11 апр 17 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна подготовката на новото луксозно издание на традиционния туристически пътеводител за „Фестивал на розата“, съобщиха от община Казанлък.  Туристическият пътеводител ще се разпространява безплатно сред гостите и жителите на  града. Това е представителното печатно издание на община Казанлък, с което тя участва на туристически борси у нас и по света, на различни културни форуми и изложения,уточниха от Общината.

По време на празничните фестивални дни в Казанлък се стичат стотици хиляди гости от различни националности и отнасят със себе си емоционални спомени от преживяванията си в Долината на розите и на тракийските царе. Ето защо присъствието в луксозния пътеводител улеснява успешния бизнес и носи допълнителен престиж за обществените услуги в Казанлък.

Общината приканва в изданието да се включат туроператорите, хотелиерите, ресторантьорите, сувенирните търговци, розопроизводителите и всички заинтересовани лица. Предвид безплатното разпространение, рекламните цени са минимални и могат да бъдат договаряни индивидуално.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама