Откриха нова зала за танци в Стара Загора

15:52, 21 апр 17 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров откри снощи нова зала за състезателни и стандартни танци.

С Решение на Общинския съвет в Стара Загора близо 350 кв.м на третия етаж в сградата на общинското предприятие „Мересев” са дадени за ползване на Клуба по спортни танци „Център Голд степ“. Той съществува от 1984 г. и в него са се подготвяли стотици деца. Самият Живко Тодоров е танцувал в клуба като ученик.

След направения ремонт, към модерната зала с площ от 200 кв.м, има обособена и помощна зала от 140 кв.метра.

„Радвам се, че Стара Загора е едно от местата, в които може на много високо ниво да се тренира и че градът е истински център на спорта. Най-вече се радвам, че имаме хора, които са амбициозни и постигат високи резултати. Ще продължаваме да ви поддържаме и да ви подкрепяме!“, обърна се към  присъстващите Живко Тодоров в приветствието си. Той сподели, че е запазил най-добри спомени и емоции от времето, когато е посещавал клуба.

В момента в Клуба по спортни танци „Център Голд степ“ са картотекирани 60 състезатели – мъже, жени и деца. Тази година танцьорите от клуба са завоювали две златни купи от Републиканското първенство във Велинград и 4 златни медала от Международен турнир в Пловдив. През юни в Стара Загора предстои Държавно първенство по спортни танци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама