Наградиха победителите в поетичен конкурс в Стара Загора

13:40, 24 апр 17 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежкият поетичен конкурс „Писма до себе си” вече има своите първи носители на награди. Журито в състав Мария Донева, Розалина Карамалакова и Станислава Раянова бе изключително затруднено да определи призьорите от получените общо над 160 творби, информираха от община Стара Загора.

Носител на наградата и първо място в Първа възрастова група е Йоана Русева от Варна, следвана от Милица Иванова също от Варна, трети е Божидар Александров от Димитровград, а поощрение получиха Атанас Атанасов и Радина Петрова от Варна.

Във втора възрастова група първото място за Пламена Димитрова от Варна, второ място за Михаил Митев Враца и трето място за Моника Чаушева от София. Поощренията пък са за Александра Михалева от Карлово и Цветелина Цветанова от Враца.

Свои произведения прочетоха част от наградените - Пламена Димитрова, Моника Чаушева и Божидар Александров. Творбите на всички останали призьори, които нямаха възможност да присъстват, бяха представени от децата на детска школа"Талант”' и Биляна Райнова.

Наградите бяха връчени официално в залата на Младежкия дом, където се състоя и малък концерт на вокална студия "Траяна глас" и Александър Колев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама