Казанлъшка делегация гостува в побратимения град Надканижа

15:40, 28 апр 17 25 512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За участие в Първи форум за външна търговия и инвестиции в Надканижа замина казанлъшка делегация. Той се провежда в рамките на Градски фестивал на побратимения с Казанлък унгарски град. Официалната визита е в рамките на традиционните официални посещения по повод празника на града.

В делегацията участват главният счетоводител Нели Атанасова, общинският съветник Цветан Шиков и главният секретар на Казанлъшката Търговско – промишлена палата Йордан Игнатов, информираха от Общината.

В Надканижа те ще вземат участие в организирания  Първи форум за външна търговия и инвестиции на Надканижа, в рамките на Градски фестивал на града. Официалната визита е в рамките на традиционните официални посещения по повод празника на града.

Идеята на организаторите е насочена към предприемачи и експерти в сферата на икономиката и бизнеса на 12-те побратимени на Надканижа градове. Участниците ще обсъдят възможности за засилване на икономическите връзки и инвестиции.

Програмата за гостуването на казанлъшката делегация предвижда запознанства и срещи с кмета на Надканижа Шандор Денеш и представителите от другите побратимени градове с Надканижа, участие в празничните фестивални събития, посещение на културно – исторически забележителности и традиционното поклонение и поднасяне на цветя, заедно с представители на руския град Толияти, на общия паметник на загиналите за освобождението на Надканижа български и руски войници във Втората световна война.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама