Двама 18-годишни младежи загинаха край Стара Загора

08:31, 26 май 17 25 1391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама младежи са загинали при катастрофа край Стара Загора, информираха от полицията.

Пътният инцидент е станал снощи в 21.30 часа. Лек автомобил „Фолксваген поло”, управляван от 18-годишен младеж от Стара Загора, се е движел по пътя от Стара Загора в посока Богомилово. Близо до Бетонов център, колата навлиза в насрещното движение и се удря челно в товарен автомобил „Ивеко”.

На място загиват водачът и пътникът в лекия автомобил, който също е старозагорец на 18 години.

Едното от двете загинали момчета е ученик в Езиковата гимназия, а  другото момче е футболистът Мартин Ковачев от юношеския отбор на "Берое" и национал на България. На сайта на клуба съобщават за загубата му.

Почивай в мир, Марто!

С дълбоко прискърбие съобщаваме, че юношата на „Берое“ Мартин Ковачев, който е и национал на България е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие. Ръководството, всички съотборници и служители на „Берое“ изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Марто.

Почивай в мир, приятелю! Ти завинаги ще останеш в нашите сърца!

Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Юноша на „Берое“ от ранна детска възраст. Национал на България за възрастта си в последните три години.

Заради катастрофата временно е било ограничено движението в двете посоки по път III-6602 Стара Загора-Богомилово. Шофьорите са били отклонявани по обходен  по околовръстния път на Стара Загора. Продължава разследването на инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама