Изкупиха билетите за мача на Христо Стоичков и Дрийм тийма на Барселона в Стара Загора

13:08, 19 юни 17 / Спорт 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До седмица вероятно ще свършат билетите за новият футболен спектакъл, на който Дрийм тиймът на Барселона ще срещне отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора, информираха от община Стара Загора.

 

 Паметното събитие, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“ предизвика небивал интерес година и половина след невероятния успех на шоуто „50 години номер 8“, по случай юбилея на Камата. Гениалният номер 8 отново ще изведе едни от най-великите футболни легенди за всички времена пред препълнените трибуни на стадион „Берое“. Събитието прави сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в „Града на липите“, но и в цяла България. 

Секунди след като билетите за звездното събитие, което подготвя Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков, бяха пуснати в продажба, системата на тикет компанията, продаваща пропуски за историческия мач, буквално „прегря“ от многобройните желаещи да се сдобият с билет.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в Стара Загора. Началото е обявено за 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач се продават в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цените на билетите варират от 30 лв. до 80 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама