Представители на Барселона инспектираха стадион "Берое”

11:05, 22 юни 17 / Спорт 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Броени дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора – Живко Тодоров, обявиха звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Камата и приятели, на посещение у нас пристигнаха двама представители на испанския гранд. Целта на визитата им бе да инспектират отблизо стадион „Берое“ и да проверят дали базата отговаря на изискванията за предстоящия футболен спектакъл на 20 септември в „града на липите“.

Останали доволни от всичко, което са успели да инспектират и видят вчера – 21 юни, представителите на ФК Барселона са потвърдили, че стадионът, хотелът и всичко необходимо за удобството на едни от най-големите легенди на каталунците, е на лице. Те са категорични, че условията за провеждането на мач от подобна величина, са отлични.

Това е поредното доказателство, че още със самото начало събитието, което е част от „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“ отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в „града на липите“, но и в цяла България.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.

Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама