Представители на „Барселона” инспектираха стадион „Берое“

16:18, 22 юни 17 / Спорт 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Броени дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора – Живко Тодоров, обявиха звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Камата и приятели, на посещение у нас пристигнаха двама представители на испанския гранд.

Целта на визитата им бе да инспектират отблизо стадион „Берое“ и да проверят дали базата отговаря на изискванията за предстоящия футболен спектакъл в  Града на липите, съобщиха от Общината.

Испанските специалисти са потвърдили, че стадионът, хотелът и всичко необходимо за удобството на едни от най-големите легенди на каталунците, са на виско ниво. Те са категорични, че условията за провеждането на мач от подобна величина, са отлични.    

Това е поредното доказателство, че още със самото начало събитието, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“ отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в „града на липите“, но и в цяла България, коментират от Общината. 

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември от 20.00 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама