Безплатно информират за сметки за ток в Стара Загора

07:17, 26 юни 17 25 651 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През летния сезон използвайте безплатните SMS или имейл услуги за размер на фактурата и при пропуснат срок за плащане, съветват старозагорци от електроразпределителното дружество EVN.

До момента над 193 000 клиенти получават информация на мобилния си телефон или електронна поща, уточняват оттам.

Клиентите на EVN България могат да получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята фактура и при пропуснат срок на плащане. Услугите са особено полезни през летните месеци по време на активния туристически сезон. Информацията включва: eжемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Известието се получава всеки месец. Освен това клиентите могат да получават известие за предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването.

SMS известията са безплатни за всички битови клиенти на EVN България без значение на ползвания от тях мобилен оператор. Регистрацията се извършва бързо и лесно онлайн на: https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx
Чрез платформата „EVN Онлайн плюс“ може да се заплаща от страната и чужбина по всяко време. Всеки регистриран клиент има архив за своите фактури за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите на фактурите по месеци.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама