Представиха новите рокли за Царица Роза 2018 и подгласничките й (СНИМКИ)

17:30, 08 май 18 25 762 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новите рокли на кандидатките за короната на Царица Роза 2018 са един от акцентите в юбилейните 115-ти празници на розата в Казанлък. Те са плод на дизайнера Мариела Гемишева.

Вдъхновението за родената в Казанлък възпитаничка на НУПИД „Академик Дечко Узунов“ Гемишева идва от атмосферата в Музея на розата в родния й град и желанието да сподели тези емоции с жителите на Казалнък и неговите гости. Така се ражда проектът „Модни обекти в цветовете на розата”, който ще бъде официално открит в Музея на розата в 17:00 часа на 18 май.

„Всички ние трябва да имаме специално отношение към 50-та юбилейна царица!“, съобщи при представяне на роклите Мариела Гемишева, която е 3 пъти носител на престижната „Златна игла“.

Известният художник и моден дизайнер благодари за доверието на кмета на Казанлък Галина Стоянова. При създаването на специалните облекла Гемишева се води от розовите нюанси на маслодайната роза Дамасцена. Нейните форми определят и силуета на официалните авторски облекла и избора на копринената тафта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама