Незряща старозагорка спечели най-добра главна женска роля (СНИМКИ)

13:10, 21 май 18 25 594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Награда за най-добра главна женска роля- за ролята на Марина в Спектакъла "Червени рози“ от Алдо де Бенедети получи старозагорката Силвия Дойчинова. Отличието й бе връчено в Тополовград по време на Международен фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира "Велко Кънев", предаде ''Дарик''.

Младата незряща дама за пореден път доказа, че силата се крие в характера, желанието да се усъвършенстваш и побеждаваш. За пиесата, старозагорската  група „Виж“ при Регионалната организация на Съюза на слепите, се подготвяли едва два месеца. Силвия споделя, че за нея и колегите й изявата на международния фестивал била две в едно-премиера и състезание. Постановката предстои да бъде показана и пред родната старозагорска публика.

Талантливата Силвия играе ролята на Марина-млада, разглезена и своенравна италианка, омъжена за по-възрастен мъж. 

„И двете сме много отворени към света и това може би е единствената ни обща черта в характера“, разказва незрящата актриса. Тя споделя, че е много развълнувана от отличието и благодари за него на колегите си от Театрална група "Виж" при Регионална организация на слепите Стара Загора, тъй като именно те са й дали възможността заедно да извървят пътя на поредното предизвикателство!

„Благодаря на семейството ми за подкрепата във всяка моя стъпка!!! Благодаря и на хората, от които имам възможност да черпя вдъхновение по един или друг начин. Пожелавам на всеки повече щастливи мигове!“, написа часове след получаването на престижната награда Силвия Дойчинова в личния си профил в социалната мрежа.

Поредното незабравимо преживяване в живота на младата старозагорка вече е зад гърба й. Силвия с нетърпение очаква да посрещне следващото и да покаже за пореден път, че невидимото за очите се вижда само със сърцето… 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама