Шофьор заплаши друг с пистолет на АМ "Тракия"

09:37, 11 юни 18 25 543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водач на лек автомобил е заплашил с пистолет шофьор на автобус по време на изпреварване на АМ „Тракия“. Извършителят е задържан за 24 часа за хулиганство на пътя в РУ „Полиция“ - Чирпан, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, предаде БНР. 

Инцидентът е станал малко след Чирпан в посока София, където заради ремонт на магистралата трафикът е затруднен и често се образуват километрични колони от автомобили. Конфликтът възникнал при изпреварване на варненски автобус пълен с пътници.

По данни на пасажерите шофьорът на бяла „Шкода“ размахал пистолет на колегата си. При разпитите извършителят, който е от София, обяснил, че е бил провокиран от другия шофьор, който по-рано го засякъл на пътя, уточни старши комисар Хаджиев. След сигнал на  тел.112 на място е пристигнал наряд от полицейския участък в Чирпан, който задържал шофьора на шкодата.    

Пистолетът на шофьора, който е ловец и има и други оръжия,  е законно притежаван, но разрешителното му да носене ще бъде отнето. По данни на полицията той е с чисто криминално досие.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама